Snickers Workwear arbeidsbukseguide

De beste arbeidsbuksene i 2020

Snickers Workwear designer slitesterke, funksjonelle og ergonomiske arbeidsbukser med utmerket komfort. Det legges stor vekt på hver detalj for å oppnå førsteklasses komfort. Du finner arbeidsbuksene inndelt i ulike kolleksjoner; AllroundWork, LiteWork, FlexiWork og RuffWork. Disse sier noe om hvilken type arbeidsbukse det er og hvilket arbeidsmiljø du kan bruke den i.

SNICKERS ALLROUNDWORK – KLAR FOR ALT

AllroundWork kolleksjonen består av moderne arbeidsbukser og gjør det forberedt på det meste. Arbeidsbuksene har utmerket passform, avansert funksjonalitet og slitesterk komfort. Det ultimate valget for hverdagsarbeid.

VÅR ALLROUNDWORK FAVORITT

6270 AllroundWork, Vision Arbeidsbukse med hylsterlommer

Arbeidsbukse til allsidig bruk produsert i bærekraftig materiale bestående av resirkulert polyester/bomull-blanding. Cordura®-forsterkede Kneeguard™-kneputelommer gir god knebeskyttelse. Buksen har formsydde ben som gir en god bevegelsesfrihet og praktiske hylsterlommer gir enkel tilgang til verktøy og annet utstyr.

SNICKERS LITEWORK – SVAL, TØRR OG VENTILERT

LiteWork kolleksjonen er arbeidsbukser i lettere materialer som hjelper deg regulere kroppstemperaturen, selv på varme dager. I disse arbeidsbuksene har Snickers Workwear benyttet seg av 37,5 teknologi og andre avanserte, smarte funksjoner.

VÅR LITEWORK FAVORITT

6206 LiteWork, 37,5 Arbeidsbukse+ med hylsterlommer

Arbeidsbuksen har 37.5®-teknologi som hjelper til å regulere kroppstemperaturen og har en avkjølende effekt. Buksen er utstyrt med praktiske hylsterlommer, mobillomme, tommestokklomme med knivholder samt lårlomme med glidelås.

SNICKERS FLEXIWORK – OVERLEGEN BEVEGELSESFRIHET

Snickers Workwear sine arbeidsbukser i FlexiWork kolleksjonen tar fleksibilitet til et helt nytt nivå. I denne kolleksjonen finner du høyteknologiske bukser med mye stretch og optimal passform.

VÅR FLEXIWORK FAVORITT

6940 FlexiWork, Softshell Stretch arbeidsbukse+ med hylsterlommer

Denne arbeidsbuksen er full av avansert funksjonalitet og smarte detaljer. Buksen gir ventilasjon, sikkerhet og komfort i krevende utendørsmiljøer. Du får vindbeskyttelse fra Schoeller 4-veis stretch softshellmateriale og 3-lags Cordura® nederst på bena beskytter mot vann.

RUFFWORK – FORSTERKET, RØFF OG TØFF

Arbeider du i et tøft arbeidsmiljø stiller det høye krav til arbeidklærne dine. Derfor er RuffWork kolleksjonen fra Snickers Workwear forsterket med ekstra holdbare materialer som gir den beste slitestyrke. Arbeidsbuksene har god passform og smarte funksjoner.

VÅR RUFFWORK FAVORITT

6202 RuffWork, Arbeidsbukse+ med hylsterlommer

Dette er en svært slitesterk arbeidsbukse med hylsterlommer som passer best til deg som jobber under tøffe forhold i krevende arbeidsmiljøer. Buksen er produsert i Cordura® 1000 for å tåle grovarbeid. Stretch på utvalgte områder gir god bevegelsesfrihet.

HVORDAN VELGE RIKTIG STØRRELSE?

Det er viktig å velge riktig størrelse for at arbeidsbuksen skal bli så komfortabel som mulig og du ikke minst for at kneputene skal være på riktig sted. Snickers har derfor utarbeidet en svært praktisk størrelsesguide som gjør at du enkelt kan bestille den perfekte arbeidsbuksen.

Utarbeidet i samarbeid med Snickers Workwear
Bauta Workwear logo