Snickers Workwear arbeidsbukseguide

De 5 beste stretch arbeidsbuksene i 2020

I 2020 finnes det mange ulike merker innen arbeidsklær. Ut fra vår erfaring er det ett merke som skiller seg ut i form av kvalitet og slitestyrke, og det er Snickers Workwear. Snickers Workwear designer slitesterke, funksjonelle og ergonomiske arbeidsbukser med enestående kvalitet. Det legges stor vekt på hver detalj for å oppnå førsteklasses komfort.

For mange av oss er det spesielt viktig å gå i en arbeidsbukse som ser bra ut og føles bra. De siste årene har stretchy arbeidsbukser begynt å bli svært populære nettopp på grunn av sine gode egenskaper. I denne arbeidsbukseguiden vil vi derfor gå gjennom de beste arbeidsbuksene på markedet akkuratt nå.

Den beste stretch arbeidsbuksen i 2020

Er du ute etter en arbeidsbukse med svært bra passform og som både er super komfortabel, stretchy, værbestandig og har god slitestyrke? Da er 6940 FlexiWork en svært god investering.

4-veis stretch softshellmateriale fra Schoeller gir buksen god vær- og vindbeskyttelse, mens 4-veis stretch gjør arbeidsbuksen ekstremt fleksibel og komfortabel. Nederst på beina er buksen laget 3-lags Cordura® som gjør buksen ekstra slitesterk på dette området samtidig som det gir ekstra beskyttelse mot vann.

Det er viktig å se bra ut på jobb. Derfor er også 6940 arbeidsbuksen laget med en slim-fit og god passform.

6940 FlexiWork, Softshell Stretch arbeidsbukse+ med hylsterlommer

Denne arbeidsbuksen er full av avansert funksjonalitet og smarte detaljer. Buksen gir ventilasjon, sikkerhet og komfort i krevende utendørsmiljøer. Du får vindbeskyttelse fra Schoeller 4-veis stretch softshellmateriale og 3-lags Cordura® nederst på bena beskytter mot vann.

For allsidig- og hverdagsarbeid

AllroundWork kolleksjonen består av moderne arbeidsbukser og gjør det forberedt på det meste. Arbeidsbuksene har utmerket passform, avansert funksjonalitet og slitesterk komfort. Det ultimate valget for hverdagsarbeid.

6270 AllroundWork, Vision Arbeidsbukse med hylsterlommer​

Arbeidsbukse til allsidig bruk produsert i bærekraftig materiale bestående av resirkulert polyester/bomull-blanding. Cordura®-forsterkede Kneeguard™-kneputelommer gir god knebeskyttelse. Buksen har formsydde ben som gir en god bevegelsesfrihet og praktiske hylsterlommer gir enkel tilgang til verktøy og annet utstyr.

For deg som jobber mye i varmen - En lett, sval, tørr og ventilert favoritt

LiteWork kolleksjonen er arbeidsbukser i lettere materialer som hjelper deg regulere kroppstemperaturen, selv på varme dager. I disse arbeidsbuksene har Snickers Workwear benyttet seg av 37,5 teknologi og andre avanserte, smarte funksjoner.

6206 LiteWork, 37,5 Arbeidsbukse+ med hylsterlommer​

Arbeidsbuksen har 37.5®-teknologi som hjelper til å regulere kroppstemperaturen og har en avkjølende effekt. Buksen er utstyrt med praktiske hylsterlommer, mobillomme, tommestokklomme med knivholder samt lårlomme med glidelås.

Forsterket, røff og tøff arbeidsbukse - perfekt for tøffe arbeidsmiljø

Arbeider du i et tøft arbeidsmiljø stiller det høye krav til arbeidklærne dine. Derfor er RuffWork kolleksjonen fra Snickers Workwear forsterket med ekstra holdbare materialer som gir den beste slitestyrke. Arbeidsbuksene har god passform og smarte funksjoner.

6202 RuffWork, Arbeidsbukse+ med hylsterlommer ​

Dette er en svært slitesterk arbeidsbukse med hylsterlommer som passer best til deg som jobber under tøffe forhold i krevende arbeidsmiljøer. Buksen er produsert i Cordura® 1000 for å tåle grovarbeid. Stretch på utvalgte områder gir god bevegelsesfrihet.

HVORDAN VELGE RIKTIG STØRRELSE?​

Det er viktig å velge riktig størrelse for at arbeidsbuksen skal bli så komfortabel som mulig og du ikke minst for at kneputene skal være på riktig sted. Snickers har derfor utarbeidet en svært praktisk størrelsesguide som gjør at du enkelt kan bestille den perfekte arbeidsbuksen.