fbpx

PERSONVERNSERKLÆRING

På denne siden vil du finne informasjon om hvordan Bauta Workwear and printing AS vil håndtere dine opplysninger samt. Informasjon om dine rettigheter som registrert kunde hos oss. Dersom du ikke finner det du leter etter har andre spørsmål om hvordan vi håndterer personopplysningene dine kan du selvsagt kontakte oss.

Behandlingsansvarlig:

Navn: Martin Andersen
Kontaktperson: Martin Andersen
Telefon: +47 948 90 993
E-post: Martin@bautaworkwear.no
Adresse: Smålonane 2 5353 STRAUME

Hvorfor behandler vi personopplysninger?

Vi behandler personopplysninger for å kunne tilby våre besøkende på vår nettside relevant innhold, tjenester og produkter.

Hvordan behandler vi personopplysninger?

Når personopplysningene dine blir behandlet og på hvilken måte de blir behandlet varierer. Nedenfor kommer en liste hvor vi beskriver ulike tilfeller. All behandling, med unntak av innsamling av data ved kjøp, er basert på samtykke. Ved kjøp hvor opplysninger må oppgis for at kjøpet skal kunne gjennomføres er behandlingsgrunnlaget avtaleinngåelse.

Nyhetsbrev:

Hvor: I nettbutikkens tilbud om nyhetsbrev.
Hva som lagres: E-postadresse.
Personopplysningenes bruksområde: Sending av nyhetsbrev og tilbud.
Lagringstid: Ubestemt tid inntil du melder deg av nyhetsbrevet eller ber om sletting.
Behandlingsgrunnlag: Samtykke.
Sikkerhet: Informasjonen vil lagres på en sikret server. Kontakt oss for mer informasjon.
Databehandler: Mailchimp.

 

Behandling av data ved kjøp:

Hvor: I nettbutikkens kasse.
Hva som lagres: Fornavn, etternavn, telefonnummer, E-post, gateadresse, postnummer, sted, varenavn, antall varer, opsjoner og alternativer til varen, fraktalternativer, valg av betalingsmetode og pris. Ved bruk av finansieringstjenester hvor det kreves å oppgi fødsels- og personnummer behandles dette kun av betalingstilbyder og lagres ikke i nettbutikken. Ved bedriftskjøp lagres også firmanavn, organisasjonsnummer og kontaktperson.
Personopplysningenes bruksområde: Ved kjøp i nettbutikken kreves det at du oppgir navn, adresse og kontaktinformasjon for å gjennomføre kjøpet og i for at vi skal kunne sende varene. Denne informasjonen benyttes også i forbindelse med faktura dersom dette er valgt. I forbindelse med kjøpet vil vi også kunne benytte kontaktinformasjonen til å kontakte kjøper. Person- og fødselsnummer benyttes av finansieringstilbyder for å kunne utføre kredittsjekk. Vi vil også benytte informasjonen i regnskapsformål.
Lagringstid:
I henhold til lov om bokføring vil personopplysningene normalt lagres i 10år etter utgangen av regnskapsåret. Dersom det er inngått avtale om garanti i lengre enn 10år vil opplysningene lagres inntil garantien går ut.
Behandlingsgrunnlag: Kjøp, avtaleinngåelse og bokføring.
Sikkerhet: Informasjonen lagres på en sikret server. Kontakt oss for mer informasjon.
Databehandler: Paypal, Stripe, Bambora, WordPress pg Tripletex.

 

Kontaktskjema og kundehenvendelser:

Hvor: Kontaktskjema i nettbutikk.
Hva som lagres: Fornavn, etternavn, telefonnummer, firma, e-postadresse, emne, melding.
Personopplysningenes bruksområde: Informasjonen du oppgir benyttes til å kunne svare deg på din henvendelse. Dersom du har sendt inn en henvendelse tidligere vil vi også kunne se din historikk for å kunne gi deg et bedre svar på din henvendelse.
Lagringstid: Informasjonen lagres så lenge det er nødvendig for å kunne svare deg på dine henvendelser.
Sikkerhet: Informasjonen lagres på en sikret server. Kontakt oss for mer informasjon.
Databehandler: Google, Outlook, One.com sin webmail.

Opprettelse av bruker:

Hvor: I login/registrer feltet øverst på siden.
Hva som lagres: Fornavn, etternavn, edresse, telefonnummer, passord og e-postadresse.
Personopplysningenes bruksområde: Informasjonen benyttes for at du skal kunne oprette en profil på vår nettbutikk og se dine tidligere kjøp. Du kan også tilpasse og endre personopplysningene dine på din kundeside.
Lagringstid: Profilen, og informasjonen på din profil lagres til du ber om at det skal slettes.
Behandlingsgrunnlag: Samtykke.
Sikkerhet: Informasjonen lagres på en sikret server. Kontakt oss for mer informasjon.
Tredjepart for innloggingsløsning: oceanWP.

Cookies:

Denne nettbutikken benytter seg av cookies (informasjonskapsler). Dette er for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse både på denne nettsiden og på andre kanaler. Ruken av cookies er besert på samtykke fra cookes-instillingene som du finner i din nettleser, samt din fortsettelse på bruk av vår nettbutikk.

Våre cookies sine bruksområder:
– Sørge for at nettsiden fungerer slik du forventer at den skal fungere.
– Dersom du har registrert en bruker: Holde deg innlogget neste gang du besøker en av våre sider.
– Huske innstillingene dine fra besøk til besøk slik at du slipper å skrive inn disse hver gang.
– Forbedre hastigheten og sikkerheten på nettsiden.
– La deg dele sider og innhold du ønsker på sosiale nettverk, som f.eks. Facebook og twitter.
– La oss kontinuerlig forbedre nettsidene slik at de er tilpasset ditt behov.
– Gjøre markedsføringen vår mer effektiv og personalisert.

Nettbutikkens behandlingsgrunnlag:

Bauta Workwear and printing AS behandler enkelte typer personopplysninger som du finner ovenfor. Utenom ett unntak er behandlingsgrunnlaget vårt din samtykke. Dette betyr altså at vi samler inn og behandler personopplysninger fra våre ulike sider med din godkjenning/samtykke. Ved kjøp i nettbutikken er behandlingsgrunnlaget en nødvendig avtaleinngåelse samt lovpålagte krav om bokføring.

Behandling av personopplysninger utenfor EU/EØS:

Bauta Workwear and printing AS benytter tredjepartsleverandører utenfor EU/EØS til å levere enkelte tekniske løsninger.  I listen over kan du se detaljer om hvilken informasjon som behandles av de ulike leverandørene. Opplysningene håndteres fra Norge men behandles hos disse leverandørene: MailChimp (USA), Stripe (USA).

Landenes lover tilbyr tilstrekkelig beskyttelse av personopplysninger:
Ja.

Dine rettigheter og tilgang til egne personopplysninger:

Dersom du er registert i våre systemer har du rettighet til å få tilgang til personopplysninger som omhandler deg. Dersom du ikke finner den ønskede informasjonen når du er innlogget på din bruker kan du be oss om å få dette tilsendt. I enkelte tilfeller kan vi være nødt til å be om ytterligere informasjon for å kinne bekrefte din identitet. Dersom det er ønskelig å få tilgang til disse opplysningene kan du kontakte behandlingsansvarlig (øverst på denne siden).

Sletting av personopplysninger:

Dersom du er registret i våre systemer og ønsker å slette opplysningene vi har lagret om deg har du rettighet til dett. I enkelte tilfeller kan ikke opplysningene slettes umiddelbart. Dette er typisk ved inngåelse av en avtale hvor enkelte opplysninger er nødvendige for å opprettholde avtalen. Vi kan være nød til å be om ytterligere informasjon for å bekrefte din identitet i forbindelse med sletting av personopplysninger. Kontakt behandlingsansvarlig dersom sletting av data er ønskelig.

Begrense behandling av personopplysninger:

Dersom du er registrert i våre systemer har du rettighet til å begrense behandlingen av dine personopplysninger. Du kan be om at vi enkelte behandlingsformer skal avsluttes eller at vi avslutter all behandling av dine opplysninger. I enkelte tilfeller kan det på rettslig grunnlag være en begrensning ikke kan utføres. Vi kan være nød til å be om ytterligere informasjon for å bekrefte din identitet i forbindelse med sletting av personopplysninger. Kontakt behandlingsansvarlig dersom sletting av data er ønskelig.

Dataportabilitet:

Dersom du er registrert i våre systemer og innsamling og behandling av dine personopplysninger er basert på samtykke og utføres automatisk har du rettighet til å be oss om å overføre opplysningene til andre leverandører. Disse opplysningene kan du etterspørre fra oss og få tilsendt i strukturert i et maskinleselig format. Dersom det er teknisk mulig kan du også be oss om å videresende denne informasjonen til andre leverandører. Vi kan være nød til å be om ytterligere informasjon for å bekrefte din identitet i forbindelse med sletting av personopplysninger. Kontakt behandlingsansvarlig dersom sletting av data er ønskelig.

Ønsker du å trekke samtykke for behandling av personopplysninger?

Dersom du ønsker å trekke samtykket til behandling av dine personopplysninger har du rettighet til dette. Behandlingen av opplysningene på det aktuelle området skal da opphøres. Dersom disse opplysningene ikke benyttes til andre formål enn det du trekker ditt samtykke fra, skal opplysningene slettes. Vi kan være nød til å be om ytterligere informasjon for å bekrefte din identitet i forbindelse med sletting av personopplysninger. Kontakt behandlingsansvarlig dersom sletting av data er ønskelig.

Klage på behandling av personopplysninger:

Dersom du ønsker å klage på hvordan behandlingen av opplysningene dine behandles har du rett til det. Kontakt gjerne behandlingsansvarlig dersom du har en klage. Kontaktinformasjon til behandlingsansvarlig finner du øverst på denne siden. Du har også rettighet til å kontakte Datatilsynet om du er uenig i vår behandling av personopplysninger.

Lukk meny
×

Handlekurv